100% Talent Oost-Brabant


Florence Nightingalestraat 28 5751 MH Deurne
06 46777888 Klik om te bellen

Over 100% Talent Oost-Brabant

Werving & Selectie, Recruitment, Executive search en Headhunting zijn de activiteiten van 100% Talent Nederland. 100% Talent werkt in heel Nederland met een regionale focus en netwerk. De 100% Talent Recruiters werken samen als "100% Talent Groep Nederland".

100% Talent zoekt, vindt en matcht het beste Talent met het juiste bedrijf, op de juiste plek. Onze Talent Recruiters hebben allemaal een professionele ervaring in de branche waarvoor hij/zij nu actief is als Talent Recruiter of Headhunter. Uw Talent Recruiter weet dus waar het bij u om draait!

100% Talent is gespecialiseerd in MBO+ / HBO+ /WO functies voor alle genoemde sectoren. Onze specialisaties richten zich op Techniek, Sales, Marketing, ICT, Operations, logistiek en Finance. Sterk vertegenwoordigd zijn ook management- en directieposities en staffuncties (zoals inkoop, finance, HRM). Voor Top-Talenten hebben we onze executive search als aparte discipline.

Waarmee maakt 100% Talent het verschil?
Vooral het inleven in structuur en cultuur van bedrijven en het meedenken met onze opdrachtgevers maakt 100% Talent onderscheidend. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk kandidaten niet uitsluitend te zoeken en beoordelen op kennis en ervaring, maar focussen wij ons op de totale “mix” van kennis, kunde, vaardigheden, competenties en persoonlijke eigenschappen.

Pas als het totale plaatje klopt kan er een 100% match gemaakt worden, dan zijn wij geslaagd om het beste Talent en de ideale functie bij elkaar te brengen. Dat is waar wij voor gaan.

Foto's

Talent!

100% Talent Oost-Brabant in het kort

Diensten

Detachering
Executive search
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Een krappe arbeidsmarkt en toch talent aantrekken

Hoe kun je toch Talent aantrekken in een krappe arbeidsmarkt? De krapte op de arbeidsmarkt in Zuid-Oost Brabant is weer verder gestegen sinds afgelopen jaar. Momenteel neemt Zuid-Oost Brabant nu landelijk...

Onze locatie

100% Talent Oost-Brabant


Florence Nightingalestraat 28 5751 MH Deurne
06 46777888 Klik om te bellen