AFF Recruitment & Executive Search


Snoek 25 25 1261 PA Blaricum
0634107500 Klik om te bellen

Over AFF Recruitment & Executive Search

AFF Recruitment & Executive Search bedient deze niche markt met de grootste transparantie en integriteit.

AFF Recruitment & Executive Search is Nederlands’ beste Executive Search bureau gespecialiseerd in de agricultuur, voedsel- en diervoedingsindustrie dat zich inzet voor topkwaliteit aan beide zijden van het recruitment proces. Met ruime ervaring en een fantastisch netwerk in de markt is AFF Recruitment & Executive Search de expert in leiderschap, senior management en c-level recruitment. AFF Recruitment & Executive Search verstrekt op maat gesneden end-to-end recruitment oplossingen voor haar klanten. Wij kunnen u helpen om de markt in kaart te brengen, de beste kandidaten te identificeren en u innovatieve en dynamische Executives te leveren die uw bedrijf vooruithelpen.

Voor bedrijven in een competitieve markt is het noodzakelijk om een effectieve Executive Search en leiderschap recruitment oplossing te hebben om op lokale en mondiale schaal te kunnen opereren. Product- en service innovaties kunnen op korte termijn succes opleveren, maar op de lange termijn zijn excellente bedrijfsresultaten een direct resultaat van uitblinkende leiders.

AFF Recruitment & Executive Search helpt uw bedrijf met het bouwen van een uitmuntend leiderschapsteam die in staat zijn duurzame winstgevendheid voor uw bedrijf te creëren.

Foto's

AFF Recruitment & Executive Search, hét bureau dat weet wat er speelt in de Operations en Productie van uw fabriek

AFF Recruitment & Executive Search in het kort

Diensten

Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Transparante recruitment partner met het beste netwerk in Plant Managers

Opgericht vanuit een liefde voor het vak van Plant Manager in combinatie met marktkennis in de Agri, Food & Feed, AFF Recruitment & Executive Search is uw recruitment partner voor al uw (latente)...

Onze locatie

AFF Recruitment & Executive Search


Snoek 25 25 1261 PA Blaricum
0634107500 Klik om te bellen