Assured Werving & Selectie


Rendiermos 11 3994 LE Houten
030-6624888 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in verzekeringen
Adverteren met bedrijfsnaam en logo
Vlotte bemiddeling, alleen telefonische intakes

Over Assured Werving & Selectie

Werving & selectie en vacaturebank gericht op het bank- en verzekeringswezen.

Assured is een vacaturebank en bemiddelaar in de bank- en verzekeringsbranche. Wij zoeken actief naar zowel een passende baan als naar een passende collega. Wij werken landelijk en bemiddelen in alle vacatures die passend zijn binnen deze branche

In Januari 2001 is Assured opgericht. Destijds nog als onderdeel van een intermediair/inkoopcombinatie maar momenteel helemaal zelfstandig werkend. In de ruim 20 jaren die volgden wist Assured uit te groeien tot een professionele bemiddelaar. Een bemiddelaar met vakkennis, eentje die gediplomeerde mensen en vakgerichte banen (zoals schadebehandelaar, acceptant, medewerkers polisadministratie) weet te vinden en die weet wat er speelt in de markt. Een bemiddelaar met een zeer groot landelijk netwerk van specialisten (WFT geschoold).

Dit netwerk breidt zich nog steeds verder uit. Mede door social media, een goede google positie en de maandelijkse nieuwsbrieven die door Assured worden verstuurd met zowel de beschikbare vakmensen als de beschikbare vacatures. Maak ook gebruik van dit netwerk! Vind je ideale baan of de ideale kandidaat.

De visie van Assured is werkzoekenden en werkgevers in de verzekeringsbranche bij elkaar te brengen op een duidelijke, vlotte manier met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Foto's

Jobsearch

Assured Werving & Selectie in het kort

Diensten

Vacaturebank
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Hoe zorg je ervoor dat sollicitanten voor jou kiezen? Een aantal tips

In de huidige markt is het lastig om aan goed, gediplomeerd en ervaren personeel te komen. Ook recruiters zoals ik merken dat het erg lastig is om de juiste mensen voor de juiste positie te vinden. Wat...

Onze locatie

Assured Werving & Selectie


Rendiermos 11 3994 LE Houten
030-6624888 Klik om te bellen