sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dorpsstraat 10
    9245 HP Nij Beets
  • 0512462205

Aepos Carrière Counseling

Aepos biedt organisaties op interim basis oplossingen op het gebied van personeelsbeleid. Wij begeleiden medewerkers in hun ontwikkeling, bijvoorbeeld als er veranderingen plaatsvinden in een organisatie. Aepos staat voor een hechte samenwerking: wij luisteren en leveren maatwerk. Wij houden opdrachtgevers scherp, altijd met respect en aandacht voor de mens. Aepos heeft interim oplossingen voor zowel bedrijfsleven, cultureel/maatschappelijk georiënteerde organisaties en voor overheid en onderwijs.

Op interim basis verzorgt Aepos het recruitment van talent en desgewenst de begeleiding van deze talenten. Met de interim recruitment diensten van Aepos krijg je meer dan alleen een externe adviseur, meer dan alleen een bureau voor search en werving & selectie. De Aepos werkwijze onderscheidt zich in aandacht voor de mens.

Voordat Aepos een kandidaat voorstelt aan een opdrachtgever, laat Aepos de kandidaat zelf de antwoorden vinden op vragen als: waarom solliciteer je naar deze functie? Wat zijn je competenties? Binnen wat voor soort organisatie wil je werken en wat past bij jou? Een werkwijze die in het belang is van kandidaat èn opdrachtgever. De kandidaat wordt uitgedaagd en aangespoord om na te denken over zijn of haar loopbaan, de opdrachtgever kan rekenen op een gemotiveerde medewerker die past binnen zijn of haar organisatie.


Aepos Carrière Counseling in het kort

Opleidingsniveaus

  • Hoger opgeleiden
  • Lager opgeleiden
  • Middelbaar opgeleiden
  • Wetenschappelijk opgeleiden