Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Westhaven 37
    2801 PE Gouda
  • 0182 547450

Van den Boogaart - Uw allround HRM partner

Missie en Visie
HR is samen met de organisatie van strategische meerwaarde voor het behalen van de organisatiedoelstellingen. Een goede HR afdeling heeft een doorslaggevende rol bij het realiseren van deze doelstellingen. Als allround HR dienstverlener begeleiden wij organisaties bij het bereiken van de perfecte combinatie tussen persoonlijke- en organisatiedoelstellingen met als doel het leveren van topprestaties. Hiervoor is de combinatie van goed leiderschap, het in huis hebben van de juiste mensen en de effectieve toepassing van (HR) instrumenten essentieel.
Wij willen als partner van de organisatie en in het bijzonder de HR afdeling uw partner zijn.

Waarom Van den Boogaart
Als gerenommeerd bureau staan wij voor een heldere en transparante werkwijze. Onze ervaren en vakbekwame specialisten hebben een uitgesproken passie voor hun vak.
Door ons uitgebreide netwerk van specialisten op alle vakgebieden binnen HR kunt u ons inzetten op de meest uiteenlopende HR vraagstukken.
Wij werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde zelfstandige ondernemers. Door deze formule kunnen we altijd díe oplossing aanbieden die het beste bij uw vraagstelling en organisatie past tegen aantrekkelijke condities.
En u heeft altijd één van onze consultants als vast aanspreekpunt.Opleidingsniveaus

  • Hoger opgeleiden
  • Middelbaar opgeleiden
  • Wetenschappelijk opgeleiden