sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Akkerpad 1
    5236 VD 's-Hertogenbosch
  • 06 21453041

MTselect Wrving &Selectie en Interim

Een specialist met een zeer veelzijdige achtergrond, van commerciƫle binnendienst medewerker tot managementfuncties in diverse branches. Nationaal en internationaal heb ik teams aangestuurd. Als ondernemer van MTselect ben ik actief in de werving en selectiebranche. Door mijn ervaring en kennis ben ik in staat bedrijven te helpen met het vinden van de juiste kandidaten. En andersom kandidaten te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging, dit is mijn talent.

Mijn stijl is persoonlijk, betrokken, beetje assertief en gepassioneerd te noemen. Voor MTselect werving- en selectie combineer ik deze eigenschappen en mijn passie voor mensen. Om vacatures op mbo- en hbo-niveau in te vullen met talent dat werkt. Spreken van kandidaten gaat Face to Face of via Video bellen.

Wil je weten hoe talent werkt? Neem contact met mij op en ik help jou aan een baan of je bedrijf aan de juiste medewerker. Dit kan door werving en selectie maar ook als interim recruiter.

Specialties: Werving en selectie van personeel voor o.a. de Technische Groothandels, E en W groothandels, retail, horeca, zakelijke dienstverlening en sales. Dankzij slimme samenwerkingsverbanden en mijn veelzijdige netwerk vind ik voor heel veel functies altijd wel de juiste medewerker.MTselect Wrving &Selectie en Interim in het kort

Diensten

  • Interim Management
  • Werving en selectie

Specialisatie op werkgebied:

Recruitment, Interim Recruitment

Opleidingsniveaus

  • Hoger opgeleiden
  • Middelbaar opgeleiden