CATCH2MATCH


Postbus 92 4330 AB Middelburg

Over CATCH2MATCH

Wat doen wij voor onze klanten ....

Catch2Match is een wervingsbureau dat diensten verricht in de mode, kleding, accessoires en retail industrie. We zoeken voor onze opdrachtgevers kandidaten om voor de perfecte match te zorgen.

Ons doel is om het beste talent voor onze klanten te vinden, om tijd en geld te besparen. Onze klanten variëren van de groothandel, luxe merken, private labels en boetieks, evenals kleine en grote bedrijven.
Bij elke zoekopdracht passen wij de individuele behoeften van onze klanten aan. U kunt rekenen op onze expertise voor al uw werving behoeften.
Neem contact op met onze retail of fashion headhunters bij het vinden van de juiste kandidaten.
contact@catch2match.com

RECRUITMENT

catch2match is de professionele, down-to-earth fashion recruitment bureau met echte DNA. Al onze consultants hebben een bewezen track record in de gehele industrie, design & styling, product management en inkoop, visual merchandising en verkoop, algemene en marketing & PR en brand management.

Met deze ervaring kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste mensen bij de juiste baan en bij de juiste baan de juiste mensen.

catch2match verbindt toonaangevende internationale merken, modehuizen, merkkleding, grote retailers, groothandel organisaties en private labels met professionals in de mode op vaste, freelance of interim basis.
Wij zijn gespecialiseerd in kleding, accessoires, lingerie, mode, schoenen, hardware en hebben een groeiende focus op d-commerce, vergunningen en management buy-ins.

Ons doel is bij te dragen tot de ontwikkeling van onze kandidaten en klanten, door het creëren van een succesvolle, langdurige verbindingen en het aanbieden van hulpmiddelen voor inspiratie en groei.
Ben je op zoek naar de juiste persoon op de juiste post in uw organisatie?
Dan Catch2Match is het juiste adres!

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Lager opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

CATCH2MATCH


Postbus 92 4330 AB Middelburg