Continu Professionals


Mr B.M. Teldersstraat 11A 6842 CT Arnhem
026 442 3050 Klik om te bellen

Landelijke dekking en regionale expertise
Een persoonlijk aanspreekpunt
Meer dan 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling

Over Continu Professionals

Als intermediair werken wij al ruim 25 jaar mee aan het realiseren van de groeiambities van werkgevers en professionals in de bouw, techniek, civiele techniek, en publieke & woningcorporatie sector. Als gevestigde organisatie hebben we ons netwerk, onze dienstverlening en onze kennis van zaken helemaal op orde. Maar bovenal weten we dat het échte verschil voor jou wordt gemaakt door onze mensen.

Daarom zorgen we met uitgebreide leerlijnen ervoor dat al onze adviseurs hun vak tot in de puntjes beheersen. En minstens net zo belangrijk, dat ze alle benodigde kennis hebben van het vakgebied waarin jouw organisatie in is. Wij kennen de markt en spreken de taal. Door onze aandacht voor ontwikkeling houden we bovendien ons verloop laag, waardoor jij dezelfde contactpersoon blijft behouden.

Als vertrouwde partner weten wij waar jouw kansen en uitdagingen liggen. Met onze persoonlijke aanpak helpt jouw adviseur je met het realiseren van groei en het borgen van jullie continuïteit. We helpen je dus écht verder als werkgever.

Onze locatie

Continu Professionals


Mr B.M. Teldersstraat 11A 6842 CT Arnhem
026 442 3050 Klik om te bellen