De Haan Werving & Selectie


Bunschotenmeen 56 3844 HH Harderwijk
06 29255080 Klik om te bellen

Over De Haan Werving & Selectie

De Haan Werving & Selectie levert maatwerk op het gebied van Werving & Selectie en Interim Management waarin persoonlijke aandacht voor de opdrachtgever en de kandidaat centraal staat. Zowel nationaal als internationaal werven en selecteren wij personeel voor het midden- en hoger management op HBO/ Universitair niveau en richten wij ons op alle vakgebieden waaronder ook zeer specifieke disciplines.

Elke opdrachtgever heeft zijn eigen karakter en elk karakter behoeft een andere benadering. Daarom verzorgen wij voor elke afzonderlijke opdrachtgever de meest effectieve wervingsmethodiek. Bij het selecteren kijken wij niet alleen naar kennis en ervaring. Tevens houden wij rekening met de persoonlijkheid van onze kandidaten die doorslaggevend kan zijn voor het succes in de functie. Wij ondersteunen de opdrachtgever en kandidaten en adviseren objectief en onafhankelijk.

Voor het werven van kandidaten maken wij gebruik van file search, executive search, media search en headhunting. Werving en selectieopdrachten worden door ons uitgevoerd zowel op basis van exclusiviteit als op basis van no cure no pay.

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

De Haan Werving & Selectie


Bunschotenmeen 56 3844 HH Harderwijk
06 29255080 Klik om te bellen