Declaranten.nl


Kon. Emmastraat 37 37 4205 BL Gorinchem
06 81686869 Klik om te bellen

Over Declaranten.nl

Welkom bij Declarantenhttps://.nl
Vacatures Voor Declaranten.
De énige website met alleen vacatures voor declaranten!

Over ons
Declarantenhttps://.nl is dé organisatie voor landelijke werving & selectie, detachering en interim opdrachten voor het bemiddelen van Declaranten.

Als specialist in het logistieke werkveld op het gebied van douane gerelateerde Customs posities, weten wij als geen ander wat het werk van een declarant inhoudt.
Door deze kennis en ons uitgebreide netwerk in de logistieke keten kunnen wij zowel startende, junior of assistent, medior en ervaren of senior en/leidinggevende declaranten (douane gerelateerd) helpen bij een vervolg in hun carrière pad.

Onze doelgroep bestaat uit ambitieuze kandidaten die toe zijn aan een eerste, tweede of volgende stap in hun carrière, waarbij de focus ligt op posities van Declaranten. Deze kunnen te maken hebben met Customs, Trade & Compliance of andere douane gerelateerde activiteiten.

Onze Doelstelling
Declarantenhttps://.nl kenmerkt zich door mensgerichtheid, snelheid, vakkennis, gedrevenheid en enthousiasme. Door onze diepgaande kennis van de branche waarin wij actief zijn, bezitten wij over een groot netwerk en kunnen we snel schakelen en maatwerk leveren.

Het vinden van de juiste betrekking is al een maatpak(je), alles moet kloppen. Daarom vinden wij niet alleen de bemiddeling belangrijk maar ook het onderhandelen over je voorwaarden en nazorg.
Wil je meer weten? Bel Arnoud 06-81686869 of Marcel 06-44696428

Interesse in een gesprek of meer informatie, per email, persoonlijk of telefonisch? Neem contact met ons op: info@declaranten.nl, Arnoud 06-81686869 of Marcel 06-44696428.