DuynBorgh Amsterdam


WTC, H Toren, Zuidplein 36 1077 XV Amsterdam
+31 (0) 20 799 7777 Klik om te bellen

Over DuynBorgh Amsterdam

DuynBorgh lost capaciteitsvraagstukken op bij toonaangevende organisaties binnen het werkveld Finance door de inzet van vakspecialisten.

DuynBorgh is al ruim10 jaar een middel grote speler in en onderscheidt zich door haar hoge service niveau en persoonlijke benadering. We zijn trots op onze lange relaties met klanten en het hoge aantal succesvolle invullingen.

Bij DuynBorgh werkt u met twee vaste Senior Consultants. Deze nemen het hele traject van intake, selectie, voordracht, begeleiding, afsluiting en evaluatie op zich. De consultant bewaakt de voortgang van het project, waarborgt de kwaliteit en is een klankbord. Dit schept duidelijkheid en vereenvoudigd de communicatie. Onze Senior consultants hebben een achtergrond in finance en staan voor u klaar, ook buiten kantoortijden!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij volledig op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Wij hebben een uitgebreid netwerk en kunnen kandidaten benaderen die 'onzichtbaar' zijn voor de markt.

Onze dienstverlening bestaat uit: Werving & Selectie, Detachering en Interim management.

Typische voorbeelden van posities die wij vervullen zijn: Accountant, Auditor, Business analyst, Controller (Group controller, Assistant controller, Financial controller, Consolidation & Reporting specialist, CFO, Debitereuren beheerder, Financial manager, IFRS manager, Project controller, Treasurer, VAT specialist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Daniel Atzei of met dhr. Willem van Rijn via 0252-420415 of 020 799 7777

Foto's

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

DuynBorgh Amsterdam


WTC, H Toren, Zuidplein 36 1077 XV Amsterdam
+31 (0) 20 799 7777 Klik om te bellen