Employment Services


Oude Utrechtseweg 18 B 3743 KN Baarn
(035) 543 543 0 Klik om te bellen

Persoonlijke aandacht en gedegen advies
Zeer ervaren en authentiek
Relatie- en mensgericht

Over Employment Services

Employment Services, www.employmentservices.nl, is bewezen effectief in werving en selectie voor posities op hbo en wo niveau. Gevestigd in Baarn is zijn wij één van de oudste en meest gerenommeerde recruitment bureaus in Nederland.

Employment Services is in 1976 opgericht in Soest, waarmee wij aan de wieg hebben gestaan van detachering dienstverlening in Nederland. 45 jaar later steken wij nog steeds gericht energie in procedures voor diverse opdrachtgevers in Nederland met ons team van enthousiaste en ervaren specialisten.

Wij bemiddelen in de vakgebieden Finance, Marketing & Sales en Management & Operations.

Daarbij zetten we ons met hart en ziel in om een goed resultaat neer te zetten, waarmee we graag de verwachtingen van organisaties en kandidaten overtreffen. Deze resultaten is wat ons onderscheidend maakt: 95% van de posities vullen we met succes in en 90% van de geplaatste kandidaten is na 2 jaar nog steeds werkzaam voor de opdrachtgever.

Wij hebben als intermediair een adviserende rol en kunnen op basis van stevig gefundeerde expertise meerwaarde bieden. U kunt bij ons terecht voor werving en selectie, executive search, detachering, interim management en coaching, waarmee we duurzame relaties versterken. We werken erg persoonlijk, zijn gericht op kwaliteit en daardoor zeer effectief.

Employment Services neemt zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten mee in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt en denkt met ze mee, leeft met ze mee en beweegt met ze mee. Onze ervaren consultants zijn zich op elk moment bewust van hoe de arbeidsmarkt beweegt. We hebben daadwerkelijk interesse in de persoon achter de opdrachtgever en in de persoon achter het CV van de kandidaat.

Door de jaren heen hebben we voor een breed spectrum aan opdrachtgevers mogen werken. Denk hierbij aan zakelijke dienstverlening, groothandel, FMCGG, Retail en andere industrieën. Daarbij rekenen wij organisaties binnen de Zorg en (Semi-)Overheid ook tot onze vaste klantenkring. Daar houdt het niet bij op, want veel familiebedrijven geven ons het vertrouwen om hun vaste partner te zijn. Duurzame relaties en resultaat, dat is waar het bij Employment Services om draait.

We leveren al decennia lang maatwerk waarmee we optimaal aansluiten op de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten. Zo is de perfecte match voor Employment Services altijd binnen handbereik.

Team Employment Services en specialismen:
Diederik Leeman: Algemeen, Management en Marketing & Sales
Hendrik Roeleveld: Finance, Management en Interim & Detachering
Janine Trompetter: Executive Search, Finance en Legal
Theo Eggink: Finance, Management & Operations
Patrick Waardijk: Interim & Detachering, Finance en Management & Operations
Johan Fekken: Management & Operations
Tjen Schifferstein: Marketing & Sales en Supplychain
Mariska Werlich: Coaching en Outplacement

Kijk voor meer info op: www.employmentservices.nl. Of bel (035) 543 54 30
Per mail zijn wij te bereiken op info@employmentservices.nl of j.trompetter@employmentservices.nl

Bewezen effectief in werving & selectie en executive search door persoonlijke aandacht en gedegen advies

Foto's

Employment Services in het kort

Diensten

Coaching
Detachering
Executive search
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Team

Onze locatie

Employment Services


Oude Utrechtseweg 18 B 3743 KN Baarn
(035) 543 543 0 Klik om te bellen