INNAX personeelsvoorziening b.v.


Zandstraat 11 3901 CH Veenendaal
088 - 55 33 560 Klik om te bellen

Over INNAX personeelsvoorziening b.v.

INNAX personeelsvoorziening b.v.

INNAX personeelsvoorziening is een professionele uitzendorganisatie met als kenmerk een betrouwbare partner te zijn voor zowel werkgever als werknemer. De kernactiviteiten van INNAX personeelsvoorziening zijn gericht op:

Uitzenden

Door jarenlange ervaring en specifieke vakkennis opgedaan in het bedrijfsleven, heeft INNAX personeelsvoorziening inmiddels een groot aantal gemotiveerde kandidaten bij bedrijven kunnen plaatsen. Vele van deze uitzendkrachten zijn inmiddels in vaste dienst getreden bij onze opdrachtgevers.

Werving & selectie

INNAX personeelsvoorziening bemiddelt voor zowel werkgevers als (ander)werkzoekenden. Vanuit een bestand met degelijke kandidaten en professionele bedrijven wordt een passende combinatie tot stand gebracht.

Omdat succes wel vaak, maar niet altijd verzekerd is, werkt INNAX personeelsvoorziening bij werving & selectie opdrachten altijd met een gestaffelde honorering. Betaling vindt daardoor plaats al naar gelang het succes van de samenwerking tussen bedrijf en kandidaat.

Detachering

Voor diverse vormen van specialistisch werk heeft INNAX personeelsvoorziening medewerkers op detacheringsbasis beschikbaar. Dit zorgt voor verdergaande inzetbaarheid en betrouwbaarheid.

‘Pay-roll’ service

Vanuit de pay-roll service neemt INNAX personeelsvoorziening contractuele en financiële taken van werkgevers over.

Outplacement

Gedwongen afscheid moeten nemen van een trouwe medewerker is vervelend, reden waarom INNAX op zoek gaat naar een nieuwe baan voor de betreffende medewerker. INNAX stelt zoekprofielen op en begeleidt de medewerker gedurende het gehele traject. Dit alles inclusief het opstellen van het curriculum vitae en het voorbereiden van sollicitaties. Door een gedegen aanpak worden veel outplacementtrajecten toch positief doorlopen en tot een goed einde gebracht. 100

Landelijke dienstverlening

INNAX personeelsvoorziening is een landelijk opererende organisatie en kenmerkt zich door de nadruk te leggen op een tweetal aspecten:

Ten eerste garanderen wij een zeer sterk op positief resultaat gerichte betrokkenheid naar opdrachtgever en werkzoekende.

Ten tweede zorgt INNAX personeelsvoorziening voor een zeer compleet aanbod van diensten waardoor voor elke situatie een passende oplossing wordt geboden.

Scherpe tarieven

INNAX personeelsvoorziening werkt altijd met een scherpe tariefvorming. Daar waar een langdurige relatie met bedrijven is opgebouwd, worden verdergaande kortingsafspraken gemaakt.

ABU

INNAX personeelsvoorziening is in het bezit van het ABU-lidmaatschap (Algemene Bond voor Uitzendondernemingen). Als branchevereniging bewaakt de ABU de kwaliteit en professionaliteit van haar leden.

Wet ketenaansprakelijkheid

INNAX personeelsvoorziening is aangesloten bij de SFT (Stichting Financiële Toetsing) een partij die de beperking van inlenersaansprakelijkheid regelt. Dit is het verhaalsrisico van premie- en belastingafdracht op organisaties die medewerkers inlenen van bijvoorbeeld uitzendondernemingen. Voor de inlenende partij dus een zeker gevoel.

INNAX personeelsvoorziening is lid van de organisatie van advies- en ingenieursbureaus (NLingenieurs) en ISO 9001:2008 gecertificeerd.Voor meer informatie, of een mondelinge toelichting op deze informatie kunt u contact opnemen met:

INNAX personeelsvoorziening b.v.
Zandstraat 11
3901 CH VEENENDAAL
T: 088-55 33 560
T: 088-55 33 550
W: www.innax.nl

INNAX personeelsvoorziening b.v. in het kort

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Lager opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

INNAX personeelsvoorziening b.v.


Zandstraat 11 3901 CH Veenendaal
088 - 55 33 560 Klik om te bellen