JobOppz B.V.


Postbus 7874 1008 AB Amsterdam
020-6446987 Klik om te bellen

Over JobOppz B.V.

JobOppz helpt organisaties doelen te realiseren door het beter benutten van menselijk potentieel. We vertalen organisatiedoelen naar HR-beleid met meerwaarde voor werkgever en werknemer. Deze meerwaarde vertaalt zich in professionaliteit, prestaties en plezier. Wij geloven dat er in elk individu en elke organisatie onbenut potentieel ligt. Door dit te benutten gaan medewerkers excelleren in plaats van functioneren en organisaties beter presteren.
JobOppz ontzorgt, bespaart en is uw hrm business partner. Wij helpen mensen meer uit zichzelf en organisaties meer uit hun medewerkers te halen. Hierdoor worden belemmeringen weggenomen, kosten vermeden en ontstaat er ruimte voor groei. In dit groeiproces hebben klanten belang bij een partner die zich aan hun langetermijnsucces verbindt in plaats van een leverancier die een eenmalige behoefte vervult.
Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, geloof in de kracht van mensen, en gedegen advies op basis van onderzoek en praktijkervaring. Door ons te verdiepen in uw individuele wensen, behoeften en uitdagingen zijn wij in staat om inzicht te krijgen waarin de kansen op verbetering liggen. Mensen maken het verschil in organisaties en zijn cruciaal voor het succes. Onze klanten helpen om nog succesvoller te worden is wat ons drijft.

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

JobOppz B.V.


Postbus 7874 1008 AB Amsterdam
020-6446987 Klik om te bellen