Josvanvalsteren.nl


Ploegspoor 9 9531 PX Borger
06 50598271 Klik om te bellen

Over Josvanvalsteren.nl

Moderne middelen

Werving en selectie wordt door The People Company op moderne en professionele wijze uitgevoerd. We kennen de (regionale) arbeidsmarkt als geen ander en gebruiken de modernste middelen. Niet alleen een specifiek voor werving en selectie gemaakt systeem dat automatisch CV’s inleest en ons in staat stelt honderden sollicitanten netjes geïnformeerd te houden, ook zijn we helemaal thuis op social media zoals LinkedIn en Facebook. We hebben een moderne website en apps waarop direct gesolliciteerd kan worden. Naast onze eigen talentenpool gebruiken we ook diverse (betaalde) internet-databases en hebben we jaarafspraken met de grote jobsites. Het voordeel daarvan geven we door aan de klant.

Onze aanpak van werving en selectie

We verdiepen ons vooraf goed in het bedrijf en in de functie. Wat voor mensen passen er goed in uw bedrijf? Hoe is de cultuur en de mentaliteit? Gaat het om een solo-functie, doen twee mensen hetzelfde werk en moeten ze elkaar naadloos kunnen vervangen of gaat het om een team waarin de competenties elkaar juist moeten aanvullen? Wat zijn de harde functie-eisen en wat de “nice-to-have’s”? Maar belangrijker: wat voor persoonlijkheid moet het zijn? Onze selectie-gesprekken laten door de gestructureerde aanpak en onze ervaring niets aan het toeval over. In overleg zetten we extra selectiemiddelen in zoals psychologische tests, DISC-tests, 360-beoordelingen, assessment centers en antecedentenonderzoeken. En we helpen u zo nodig ook met het vaststellen van arbeidsvoorwaarden en het opstellen van de arbeidsovereenkomst.

Iedereen met plezier naar het werk. Dus ook de directie en HR-functionarissen. De juiste persoon op de juiste plaats

Foto's

Jos van Calsteren, consultant

Josvanvalsteren.nl in het kort

Diensten

Detachering
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Lager opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Recruitment: de 11 beste tips

Recruitment: de 11 beste tips Werving en selectie, ik gebruik vanwege de kortheid verder de term “Recruitment”, wordt door velen gezien als het belangrijkste onderdeel van personeelszaken....

Onze locatie

Josvanvalsteren.nl


Ploegspoor 9 9531 PX Borger
06 50598271 Klik om te bellen