Kelly Scientific Resources


Neptunusstraat 37 2132 JA Hoofddorp
023-7111180 Klik om te bellen

Over Kelly Scientific Resources

Kelly Scientific Resources is de wereldwijde leider in wetenschappelijk recruitment. Sinds de oprichting als scientific business unit van Kelly Services heeft Kelly Scientific Resources (KSR) zich ontwikkeld tot wereldwijde leider op het gebied van recruitment voor wetenschap en clinical trials. We hebben gemiddeld 5000 wetenschappers op contract en in full-time posities vanuit meer dan 100 locaties binnen Noord Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

Wereldwijde Scope. Lokale Expertise.
KSR biedt u het beste uit twee werelden - bewezen internationaal bereik met intensieve kwaliteitsdienstverlening op lokaal niveau. Onze consultants en managers - zelf ook wetenschappers- zijn zeer toegewijd en hebben expertise ontwikkeld in het identificeren en het plaatsen van gekwalificeerde wetenschappelijke professionals over een breed spectrum aan branches en disciplines.

Onze Visie
Om binnen de wetenschappelijke wereld herkend te worden als leider en de meest vertrouwde autoriteit in personeelsvraagstuk-oplossingen voor onze klanten en werknemers.

Onze Missie
Om onze klanten, werknemers en de wetenschappelijke wereld op basis van waardevolle samenwerkingsovereenkomsten te bedienen met betrekking tot consultatieve workforce oplossingen en mogelijkheden tot carrièreontwikkeling.

Om onze Missie te behalen, zullen we:
Voor onze eigen organisatie wetenschappelijke professionals aannemen die in staat zijn om de verwachtingen van onze klanten en krachten consequent te overtreffen
Innovatieve bedrijfsoplossingen ontwerpen en uitrollen om aan de veranderende behoeften van onze klanten en medewerkers tegemoet te kunnen komen
Onze vestigingsmedewerkers in staat stellen om met integriteit verantwoordelijkheid te nemen en erkend te worden als zijnde competente, pro actieve human resource professionals
"Good corporate citizenship" laten zien door de ethische wijze waarop onze bedrijfsvoering wordt uitgevoerd
Een voorbeeld stellen door integriteit, eerlijkheid en principieel gedrag te waarborgen in de gehele KSR organisatie
Uitoefenen van professionaliteit, creativiteit, teamwerk, toewijding aan een goede dienstverlening, leiderschap, wederzijds respect, commitment aan kwaliteit en persoonlijke reactie(snelheid).

Neem vandaag nog contact op met uw Kelly Scientific Resources vestiging voor meer informatie over wat KSR voor u kan betekenen!

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

Kelly Scientific Resources


Neptunusstraat 37 2132 JA Hoofddorp
023-7111180 Klik om te bellen