M Consulting


Pluto 12 3402 JA IJsselstein
0306579990 Klik om te bellen

Over M Consulting

MConsulting is een werving & selectie bureau dat zich met name richt op vakinhoudelijke banen binnen de financiële dienstverlening op Mbo- Hbo- en WO-niveau. De organisatie kenmerkt zich door een marktgerichte no-nonsense benadering. M Consulting is in 2003 opgericht met de ambitie om de wensen van de werkzoekenden naadloos te laten integreren in de behoeften van werkgevers.
De doelstelling van M Consulting is om voor alle betrokkenen een juiste personele oplossing aan te bieden. Met andere woorden; De juiste man of vrouw op de juiste plaats.

M Consulting kan op efficiënte wijze personele vraagstukken invullen. Enerzijds doordat wij kostbare en vaak tijdrovende zaken als het plaatsen van advertenties, eerste briefselecties maken, correcte terugkoppeling geven aan de sollicitant, het voeren van eerste selectiegesprekken en de totale administratieve afwikkeling hieromtrent volledig van u overnemen. Voorts stellen wij u een beperkt aantal kandidaten voor die voldoen aan uw wensen en eisen. Anderzijds is voor kandidaten solliciteren vaak een tijdrovende bezigheid die moeilijk te combineren valt met de huidige functie. In een breed oriënterend gesprek met M Consulting zal besproken worden waar uw ambities liggen en zal M Consulting voor u alleen die banen zoeken en aan u voorleggen die binnen uw ambities passen.

Binnen M Consulting is zeer ruime ervaring aanwezig op het gebied van arbeidsmarkt en werving en selectie waardoor opgetreden kan worden als volwaardig gesprekspartner

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

M Consulting


Pluto 12 3402 JA IJsselstein
0306579990 Klik om te bellen