Meinselect


Marksingel 2D 4811 NV Breda
076 514 3600 Klik om te bellen

Over Meinselect

Meinselect denkt met jou mee en begrijpt dat bemiddeling van gespecialiseerd personeel geen 'invuloefening' is. Het vinden van de juiste kandidaat is een heel bewust en verantwoordelijk proces. Meinselect focust zich op uw ware potentie, maar is bovenal eerlijk. Onze benadering is heel direct naar zowel opdrachtgever als kandidaat. Dat is nodig om een goede match te kunnen maken tussen ideale kandidaten en banen in de bouw. Daarom vindt Meinselect het belangrijk dat iedereen weet wat ze kan verwachten bij het invullen van een vacature.

Wij besteden veel tijd en energie in het echt leren kennen van onze opdrachtgever en kandidaat. Dat is ook de reden waarom projectontwikkelaars, bouwbedrijven en onderaannemers kiezen voor Meinselect. Wij zijn een zelfstandig bedrijf met korte lijnen en houden daardoor een goede verbinding met het werkveld.

Van Tekenaar tot Uitvoerder, van van BIM-modelleur tot Projectleider. Elke dag brengt nieuwe gesprekken en nieuwe inspiratie. Dat houdt ons alert en in beweging. Inmiddels 10 jaar ondersteunt Meinselect de bouwsector door het leveren van de juiste kandidaten. Wij zetten graag dat stapje extra met gedrevenheid en passie voor ons vak.

Foto's

Meinselect in het kort

Diensten

Detachering
Executive search
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Wij bouwen mee aan jouw toekomst!

Daarom Meinselect Meinselect bouwt mee aan jouw toekomst! Van starter tot professional! Wij zijn altijd op zoek naar bouw- en vastgoedprofessionals die oriënterend zijn naar een nieuwe job. Ben...

10 jaar duurzame matches

  2010 het jaar waarin het allemaal begon….niet zozeer vanuit een spetterende ambitie om persé ondernemer te worden. Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Ondernemen zi...

Onze locatie

Logo Meinselect

Meinselect

Meinselect


Marksingel 2D 4811 NV Breda
076 514 3600 Klik om te bellen