MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment


Akkerpad 1 5236 VD 's-Hertogenbosch
06 21453041 Klik om te bellen

Over MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment

Een specialist met meer dan 20 jaar ervaring en met een zeer veelzijdige achtergrond, van commerciële binnendienst medewerker tot managementfuncties in diverse branches. Nationaal en internationaal heb ik diverse teams aangestuurd. Als ondernemer van MTselect ben ik actief in de werving en selectiebranche maar ook in Interim recruitment opdrachten. Door mijn ervaring en kennis ben ik in staat bedrijven te helpen met het vinden van de juiste kandidaten. En andersom kandidaten te helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging, dit is mijn talent.

Mijn stijl is persoonlijk, betrokken, beetje assertief en gepassioneerd te noemen. Voor MTselect werving & selectie/ Interim Recruitment combineer ik deze eigenschappen en mijn passie voor mensen. Om vacatures op mbo- en hbo-niveau in te vullen met talent dat werkt. Spreken van kandidaten gaat Face to Face of via video bellen.

Wil je weten hoe talent werkt? Neem contact met mij op en ik help jou aan een baan of je bedrijf aan de juiste medewerker. Dit kan door werving en selectie maar ook als interim recruiter.

Specialiteit: Werving & Selectie / Interim Recruitment van personeel voor o.a. de Technische Groothandels, E en W Installatiebedrijven, Technische bedrijven, Retail, zakelijke dienstverlening en sales. Dankzij slimme samenwerkingsverbanden en mijn veelzijdige netwerk vind ik voor heel veel functies altijd wel de juiste medewerker.

Talent dat werkt!

Foto's

MTselect werving & selectie en Interim Recruitment

MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment in het kort

Diensten

Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment


Akkerpad 1 5236 VD 's-Hertogenbosch
06 21453041 Klik om te bellen