MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment en Interim Sales & Marketing


Akkerpad 1 5236 VD 's-Hertogenbosch
06 21453041 Klik om te bellen

Over MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment en Interim Sales & Marketing

Een specialist met meer dan 20 jaar ervaring en met een zeer veelzijdige achtergrond, van commerciële binnendienst medewerker tot managementfuncties in diverse branches. Nationaal en internationaal diverse teams aangestuurd. Als ondernemers van MTselect zijn wij actief in de werving en selectiebranche maar wij zijn ook actief in Interim recruitment en Interim Sales & Marketing opdrachten. Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat bedrijven te helpen met het vinden van de juiste kandidaten maar ook om bedrijven te helpen met hun Sales & Marketing.

Onze stijl is persoonlijk, betrokken, beetje assertief en gepassioneerd te noemen. Voor MTselect werving & selectie/ Interim Recruitment/ Interim Sales & Marketing combineren wij deze eigenschappen en onze passie voor mensen. Om vacatures op mbo- en hbo-niveau in te vullen met talent dat werkt. Spreken van kandidaten gaat Face to Face of via video bellen.

Wil je weten hoe talent werkt? Neem contact met ons op en wij helpen jou aan een baan of je bedrijf aan de juiste medewerker of begeleiding in het Sales & Marketing proces! Dit kan door werving en selectie maar ook als interim recruiter. Maar ook als Interim Sales & Marketing Consultancy staan wij voor u klaar!

Specialiteit: Werving & Selectie / Interim Recruitment Interim/ Sales & Marketing Consultancy van personeel voor o.a. de Technische Groothandels, E en W Installatiebedrijven, Technische bedrijven, Retail, Fashion, zakelijke dienstverlening en sales. Dankzij slimme samenwerkingsverbanden en onze veelzijdige netwerk vinden wij voor heel veel functies altijd wel de juiste medewerker of helpen wij bedrijven in hun Sales & Marketing.

Talent dat werkt!

Foto's

MTselect werving & selectie en Interim Recruitment

MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment en Interim Sales & Marketing in het kort

Diensten

Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

MTselect Werving & Selectie en Interim Recruitment en Interim Sales & Marketing


Akkerpad 1 5236 VD 's-Hertogenbosch
06 21453041 Klik om te bellen