Onderwijs Interim Desk BV


Rikkertweg 6 7122 JB Aalten
085-1300024 Klik om te bellen

Over Onderwijs Interim Desk BV

Onderwijs Interim Desk levert korte- en lange termijn oplossingen voor invulling en ontwikkeling van leiderschap in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs in Nederland. 

Vanuit de overtuiging dat de ontwikkeling van mensen, leiderschap en onderwijskwaliteit hand in hand gaan, verzorgt Onderwijs Interim Desk de flexibele en vaste invulling van leiderschap in het onderwijs. We identificeren én ontwikkelen leiderschapcompetenties bij personen en matchen dat met de behoefte aan leiderschap binnen onderwijsorganisaties. Zo dragen we met het juiste leiderschap binnen de onderwijsinstelling bij aan het beste onderwijs en de ontwikkeling van mens en maatschappij.

Onderwijs Interim Desk bestaat vanuit de overtuiging dat goed onderwijs de basis is voor de vorming van mens en maatschappij. Goed onderwijs is dus het fundament van onze samenleving, daarom wil Onderwijs Interim Desk hierin geen concessies doen. Goed leiderschap is een voorwaarde voor goed onderwijs. Onderwijs Interim Desk ziet de kwaliteit van haar dienstverlening als belangrijkste doel. Een publiek doel, dat met publiek geld wordt bekostigd.

Waardevermeerdering boven winst
Onderwijs Interim Desk is gericht op het vermeerderen van waarde. Bij groei en waarde vermeerderen gaat het niet om omzetgroei, maar om wat er in de keten van kind/leerling – leerkracht - onderwijs instelling - management gebeurt. Ondewijs Interim Desk draagt bij aan die waardevermeerdering door te werken aan de best mogelijke match van mensen aan organisaties.

Publiek geld dient een publiek doel
Onderwijs Interim Desk hanteert daarvoor een opslag op het tarief van de Interimmer. Deze tarieven zijn transparant, niet hoger dan noodzakelijk voor het uitvoeren van haar werkzaamheden en het voeren van een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Waar collega bedrijven nog wel eens gaan voor maximalisering van winst, vindt Onderwijs Interim Desk het belangrijk dat met publiek geld ook het publieke doel wordt gediend. Een redelijke opslag om de werkzaamheden toekomstbestendig te kunnen uitvoeren is daarom voldoende.

Investering in kwaliteit
Hoe herken je goed leiderschap? En is een goede leider ook de juiste leider bij deze organisatie? Die match vraagt om een hele goede inventarisatie van leiderschapskwaliteiten. Leiderschapsskills en -stijl enerzijds, en de vertaalslag vanuit de behoefte van de organisatie naar diezelfde elementen anderzijds. Daarom krijgt elke interimmer de Onderwijs Ontwikkelbox aangeboden, om zo kennis en vaardigheden systematisch in kaart te brengen én naar een hoger plan te brengen. De Onderwijs Ontwikkelbox is een investering van Onderwijs Interim Desk in de ontwikkeling van de interimmer, én een methode om de optimale kwalitatieve match van persoon aan de onderwijs organisatie te kunnen bepalen.

Maatschappelijke bijdrage
Met haar bedrijfsvoering streeft Onderwijs Interim Desk naar een maximale bijdrage aan de kwaliteit van (leiderschap in) het onderwijs in Nederland. Onderwijs Interm Desk doneert daarnaast jaarlijks een gedeelte van haar winst aan Stichting Pan de Vida. Stichting Pan de Vida is een organisatie die zich inzet voor de armste kinderen van Peru. Zij maken het mogelijk dat een kind te eten krijgt, naar school kan gaan en niet (langer) op straat hoeft te leven. Onderwijs Interim Desk steunt Stichting Pan de Vida vanuit de overtuiging dat goed onderwijs in élke maatschappij het fundament is, waarmee op dit moment 75 kinderen een betere toekomst voor zich hebben en een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen gaan leveren.

Foto's

Logo

Onderwijs Interim Desk BV in het kort

Diensten

Coaching
Detachering
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Artikelen

Het werk- en denkniveau binnen leiderschap

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je ontdekt welke kandidaat of interimmer geschikt is en aan welke eisen een goede interimmer moet voldoen. Het lijkt ons goed om hier een serie over te schrijven en...

DISC-tests en kleurenmodellen

In onze Onderwijs Ontwikkelbox gebruiken we de gedragsprofielen van Persolog. Deze tests en de profielen zijn gebaseerd op een model van professor William Moulton Marston. Met dit model werd de basis...

Onze locatie

Onderwijs Interim Desk BV


Rikkertweg 6 7122 JB Aalten
085-1300024 Klik om te bellen