Pellaton Stars B.V.


Ceresstraat 13 4811 CA Breda
085 065 4668 Klik om te bellen

Over Pellaton Stars B.V.

Pellaton Stars is uw partner in het werven en selecteren van de juiste professionals. Of het nu gaat om flexibele inzet of over het invullen van een functie voor een vast dienstverband.

Met persoonlijk contact en oprechte aandacht voor onze consultants en opdrachtgevers onderscheiden we ons van andere bureaus. Bij ons weet je wél hoe tariefstelling en marges in elkaar zitten.

Wij bieden IT posities bij bedrijven in uiteenlopende branches. Als consultant via Pellaton Stars werk je óf vanuit je eigen onderneming op detacheringbasis óf we zoeken voor jou een geschikte werkgever voor een vaste positie.

Heb je ervaring met andere functies binnen de IT-branche? Ook dan kun je bij ons terecht. Naast IT professionals zijn wij o.a. ook altijd op zoek naar interim SAP-consultants, IT managers, IT project managers, IT change managers, test managers en IT architectuur consultants.

We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag.

Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Wij geloven dat IT een fundamenteel onderdeel is van een organisatie.

Make IT better together!

Team Pellaton Stars

Foto's

Pellaton Stars B.V. in het kort

Diensten

Detachering
Employer Branding
Executive search
Interim Management
Outplacement
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

Logo Pellaton Stars B.V.

Pellaton Stars B.V.

Pellaton Stars B.V.


Ceresstraat 13 4811 CA Breda
085 065 4668 Klik om te bellen