Personnel Search IT Recruitment


Kapelstraat 36 4841 GH Prinsenbeek
076 520 5511 Klik om te bellen

Wij werven exclusief voor uw vacature obv retainer
Kandidaten worden getest op technische skills
Hoge beoordeling 4.9* van 230+ reviews op Google

Over Personnel Search IT Recruitment

Dienstverlening Personnel Search IT Recruitment

Personnel Search IT Recruitment heeft ruim 22 jaar ervaring met het werven van technisch en hands-on IT personeel voor verscheidende organisaties.

Vanuit ons hoofdkantoor bij Breda (Prinsenbeek) zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar de meest geschikte IT professionals voor opdrachtgevers, op basis van retainer of werving & selectie. Ook helpen wij uw organisatie met headhunting / executive search én kunnen wij indien nodig internationaal werven middels Expat Recruitment.

Exclusieve werving

Goede werving kost tijd, en dus geld. Om de kwaliteit te kunnen leveren die opdrachtgevers van ons verwachten, werken wij enkel retained.

Personnel Search verdiept zich intensief in uw organisatie en de vacature, en werft kandidaten exclusief voor uw organisatie. Er is meer grip en controle op het werving- en selectieproces en u blijft regelmatig op de hoogte van de voortgang. Vanwege de vaste fee die u heeft betaald, kunt u rekenen op commitment en persoonlijke aandacht van uw recruiter.

Omdat Personnel Search retained werkt, kunnen wij u ook onafhankelijk en betrouwbaar advies geven over de haalbaarheid van de vacature en salaris. In tegenstelling tot no cure no pay bureaus, die hun commissie baseren op het jaarsalaris van de geplaatste kandidaat.

Volledige ontzorging sollicitatieproces

Wij ontzorgen u volledig in het recruitment- en sollicitatieproces. U hoeft ons enkel te informeren over de openstaande functie & uw organisatie en uiteindelijk de sollicitatiegesprekken te voeren met de beste kandidaten uit onze shortlist. Alles daar tussenin doen wij voor u.

Match op technische skills én karakter

Omdat wij al onze kandidaten IT technisch testen, kunt u er op vertrouwen dat deze voldoen aan uw gestelde vereisten als het gaat om senioriteit en technische vaardigheden. Plus, om de beste match te vinden kijken wij verder dan alleen technische vaardigheden van kandidaten. Wat drijft iemand? Wat vindt diegene belangrijk in zijn werk(gever)? We zoeken zodoende naar een match op bedrijfscultuur en karakter. Als dat goed past zorgt dat vrijwel altijd voor langdurig personeelsbehoud.

Het hoogst beoordeelde IT recruitmentbureau van Nederland

Vanwege deze werkwijze, waarin snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal staan, is Personnel Search IT Recruitment uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland.

Dat uit zich o.a. in onze Google reviews. De laatste jaren hebben wij meer dan 250 Google reviews mogen ontvangen, van zowel opdrachtgevers als kandidaten, met een gemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5 sterren.

Heeft u IT-personeel nodig?

Personnel Search kan u daar bij helpen. Bel 076-5205511, dan plannen we een kennismaking.

Werving & Selectie | Executive Search | Interim

Personnel Search IT Recruitment in het kort

Diensten

Executive search
Expat recruitment
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden

Team

Onze locatie

Personnel Search IT Recruitment


Kapelstraat 36 4841 GH Prinsenbeek
076 520 5511 Klik om te bellen