Personnel Search IT Recruitment


Lage Mosten 35 4822 NK Breda
076 520 5511 Klik om te bellen

Wij werven exclusief voor uw vacature obv retainer
Kandidaten worden getest op technische skills
Hoge beoordeling 4.9* van 230+ reviews op Google

Over Personnel Search IT Recruitment

Personnel Search IT Recruitment heeft ruim 20 jaar ervaring met het werven van technisch en hands-on IT personeel voor verscheidende organisaties.

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar de meest geschikte IT professionals voor opdracht-gevers, op basis van een detavast constructie of de klassieke werving & selectie. Wij werken met een retainer fee. Dit garandeert onze opdrachtgevers exclusiviteit en commitment en stelt ons in staat met aandacht de beste kandidaten te werven.

Wij ontzorgen u volledig in het recruitment- en sollicitatieproces. U hoeft ons enkel te informeren over de openstaande functie & uw organisatie en uiteindelijk de sollicitatiegesprekken te voeren met de beste kandidaten uit onze shortlist. Alles daar tussenin doen wij voor u.

Omdat wij al onze kandidaten IT technisch testen, kunt u er op vertrouwen dat deze voldoen aan uw gestelde vereisten als het gaat om senioriteit en technische vaardigheden.

Vanwege deze werkwijze, waarin snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal staan, is Personnel Search IT Recruitment uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland.

Dat uit zich o.a. in onze Google reviews. De laatste jaren hebben wij meer dan 220 Google reviews mogen ontvangen, van zowel opdrachtgevers als kandidaten, met een gemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5 sterren.

Detavast | Werving & Selectie | Executive Search | Interim

Personnel Search IT Recruitment in het kort

Diensten

Detavast
Executive search
Expat recruitment
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden

Team

Onze locatie

Personnel Search IT Recruitment


Lage Mosten 35 4822 NK Breda
076 520 5511 Klik om te bellen