PPM Select


Nieuwe Tiendweg 11a 11A 2922 EN Krimpen aan den IJssel
0180 890 500 Klik om te bellen

Over PPM Select

PPM Select is een gespecialiseerd executive search bureau voor C-level, Management en Sales & Projectmanagement posities. We krijgen deze vacatures graag in opdracht via onze Executive Search dienstverlening. Wij zijn volledig actief in de sectoren Techniek en Industrie en specialist in de segmenten:

  • Machinebouw
  • Offshore
  • Scheepsbouw
  • Industrie
  • Energie
  • Bouw & Infra

PPM Select staat voor Personal People Management. De klant staat centraal in onze pragmatische aanpak. Kwaliteit van de match en dienstverlening zien wij al een belangrijk aspect voor een langdurige en succesvolle samenwerking.

Met ons ervaren team maken we het verschil door vacatures binnen korte termijn met het gewenste profiel in te vullen. Dit doen we vanuit ons netwerk en specifieke hunt activiteiten. Door onze gerichte aanpak met optimale focus voor uw positie. Heeft u een interim manager nodig vanwege ziekte, drukte of een specifiek project? Ook daarvoor kunt u ons benaderen!

Vanuit ons kantoor in Krimpen a/d IJssel zijn wij landelijk inzetbaar. Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of uiteraard telefonisch contact opnemen. U kunt ook een mail sturen via info@ppmselect.nl

WHERE SUCCESS MEETS QUALITY

Foto's

PPM Select in het kort

Diensten

Executive search
Interim Management

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Team

Onze locatie

PPM Select


Nieuwe Tiendweg 11a 11A 2922 EN Krimpen aan den IJssel
0180 890 500 Klik om te bellen