TALECT


Boerhaaveweg 44 3401 MN IJsselstein
088-2034100 Klik om te bellen

Vaste banen in IJsselstein en omgeving
Sterk regionaal netwerk
Persoonlijke aandacht en deskundig advies

Over TALECT

TALECT is een werving- en selectiebureau met een groot netwerk in de regio van IJsselstein en Nieuwegein. De organisatie bestaat (pas) sinds 2019 en is ontstaan omdat Alexander Meijers – directeur bij TALECT – na 25 jaar werken in de uitzendbranche de grote wens had om een eigen onderneming te starten. Inmiddels bestaat het team uit 5 collega’s. Samen hebben we al meer dan 50 ondernemingen in de omgeving van IJsselstein geholpen met het werven en selecteren van nieuwe medewerkers.

Ervaren recruitment consultants in IJsselstein

Onze ervaren recruitment consultants hebben een groot netwerk in de regio van IJsselstein en iedereen heeft zijn of haar eigen expertise. En dat is ook onze kracht. Het ene teamlid is goed in sales, de ander heeft veel internationale kennis of ervaring met loopbaanbegeleiding en arbeidsmarktcommunicatie. Door onze kennis te bundelen, weten we precies wat onze klanten écht nodig hebben en waar de kracht ligt van onze kandidaten.

 

TALECT als recruitment bureau

We bemiddelen in allerlei soorten functies. Van administratief en technisch tot aan zorg en communicatie, maar ook managementfuncties en alles wat daartussen zit. Naar de werving- en selectie helpen wij organisaties ook met uitzenden of detacheren. Dit maakt ons een allround recruitment bureau.

Onze visie

Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft en dat je met het vinden en behouden van de juiste medewerkers écht het verschil maakt. Voor jezelf, voor je klanten en voor je collega’s. Daarom investeren wij in duurzame relaties. Want of je nou werkgever bent of werknemer, het draait om aandacht voor jou. Je kunt ons bellen tot 21.00 uur ’s avonds en spreken we graag met je af voor een persoonlijk gesprek. Wij kijken verder dan alleen het cv en denken mee in hr-oplossingen. Het is maatwerk wat we doen. Pragmatisch en kwalitatief. Dat is hoe wij werken. En daarmee lukt het ons wél de ideale kandidaten te vinden. Ook in deze krappe arbeidsmarkt.

TALECT in het kort

Diensten

Executive search
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Lager opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

TALECT


Boerhaaveweg 44 3401 MN IJsselstein
088-2034100 Klik om te bellen