The College Healthcare


Dr. Van Deenweg 162 8025 BM Zwolle
0384556262 Klik om te bellen

Over The College Healthcare

The College Healthcare is jaren geleden begonnen als werving- en selectiebureau in de commerciële- en publieke gezondheidszorg. Door een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers en intensieve contacten met kandidaten zijn we in staat gebleken de beste kandidaten voor sales-, marketing- en medische functies te selecteren.


Onze diensten
Onze diensten reiken inmiddels veel verder. Naast werving en selectie ondersteunt The College Healthcare u met consultancy, detachering en outplacement. En we gaan nog verder. The College Healthcare helpt u ook met de ontwikkeling en begeleiding van uw mensen. We bieden betrouwbare assessments, verdiepende coaching en leerzame trainingen.


Human Resources
The College Healthcare is hiermee uitgegroeid tot een brede Human Resources partner in de gezondheidszorg. Een partner die zich verdiept in uw organisatie en ambities. Een partner ook die actief met u meedenkt in de veranderende zorgmarkt en heel goed de implicaties voor uw medewerkers en organisatie(structuur) doorziet. The College Healthcare weet precies hoe u daarop in kunt spelen en staat u daadwerkelijk bij met effectieve oplossingen. Onze oplossingen zijn altijd maatwerk.


The College Healthcare: Managing your ambition!

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

The College Healthcare


Dr. Van Deenweg 162 8025 BM Zwolle
0384556262 Klik om te bellen