The Search Company BV


Torenallee 30-50 5617 BD Eindhoven
0402962362 Klik om te bellen

Over The Search Company BV

The Search Company is een recruitment en executive search bureau dat met name werkt binnen de IT en Technology sector. Wij zijn in 2000 opgericht en hebben inmiddels meer dan 2500 hoogopgeleide professionals bemiddeld bij onze opdrachtgevers. Vanuit ons kantoor in de Brainport Regio Eindhoven (Strijp-S) voeren wij werving en selectie opdrachten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers. Ons team bestaat uit recruitment en research consultants. 

Naast onze recruitment en executive search activiteiten, hebben wij de laatste jaren onze dienstverlening uitgebreid met het IT detacheringsbedrijf The Project Company. Dit zusterbedrijf richt zich op het detacheren en projectmatig inzetten van IT- en Engineering Professionals.

In een snelle maatschappij die bol staat van technologische ontwikkelingen en nieuwe omgangsvormen, heeft u in The Search Company een recruitment partner gevonden die haar weg weet te vinden in deze dynamische wereld. Ons doel is tweeledig: zorgen dat onze opdrachtgever de beste kandidaat krijgt voor zijn vacature en dat de kandidaat een uitdagende baan vindt. Door onze jarenlange recruitment ervaring en ons netwerk binnen de IT en Technology wereld, kunnen wij goed inschatten of er sprake is van een goede match. Wij leggen op een persoonlijke en authentieke manier de juiste verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever. Wij voeren werving- en selectie opdrachten uit binnen de kerndisciplines: IT, Technology, Sales, Finance, Consultancy & Marketing en Management.

 Telefoon: 040-296 23 62

 Locatie: Torenallee 30-50, 5617BD Eindhoven

 E-mail: info@searchcompany.nl

Foto's

The Search Company BV in het kort

Diensten

Detachering
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

The Search Company BV


Torenallee 30-50 5617 BD Eindhoven
0402962362 Klik om te bellen