We Know People


Paul Krugerkade 45-g 2021 BN Haarlem
023 200 0100 Klik om te bellen

Over We Know People

WeKnowPeople is actief in de bemiddeling van hoogopgeleide professionals werkzaam in digital, marketing, data intelligence en communicatie.

Wij bemiddelen zowel kandidaten voor vaste banen als voor interim opdrachten. Dit doen wij inmiddels al meer dan 10 jaar vol bevlogenheid, pro-activiteit en met passie voor ons vak. Ons team telt inmiddels 30 ambitieuze medewerkers en vanuit ons kantoor in Haarlem bedienen wij het hele land. Iedere marketing gedreven orgaisatie kan bij ons terecht voor de past passende marketeer.

Waarin verschillen wij van "de anderen"?
- Onze 1 op 1 benadering. Wij geloven niet in het "blind" versturen van cv’s maar leveren maatwerk. We willen alleen kandidaten voorstellen die naar alle waarschijnlijkheid ook een match kunnen zijn. We kennen de kandidaten die we voorstellen persoonlijk. Kortom: geen kwantiteit maar kwaliteit. Wij matchen naast werkervaring ook op persoonlijkheid, competenties en ambitie.


- Wij benaderen kandidaten op een pro-actieve wijze. 80% van de professionals in de markt zijn passieve kandidaten die niet zelf zullen reageren op een vacature. Wij geloven er in dat de beste kandidaten momenteel al in een baan zitten en dat zij getriggerd moeten worden om de overstap te maken naar een andere werkgever. Wij doen dit op een zeer persoonlijke wijze en maken gebruik van video’s, tekst en natuurlijk interviews om kandidaten te overtuigen.


- Ons netwerk van goede interim professionals. De afgelopen jaren hebben wij een groot en sterk netwerk opgebouwd van professionals die snel inzetbaar zijn op tijdelijke rollen.


- Onze consultants. Zij zijn stuk voor stuk ervaren recruiters met veel inhoudelijke kennis van het vakgebied waar zij voor werven. Zij onderhouden deze kennis door actief deel te nemen aan trainingen, seminars en opleidingen.

Make the Difference

We Know People in het kort

Diensten

Detachering
Executive search
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

We Know People


Paul Krugerkade 45-g 2021 BN Haarlem
023 200 0100 Klik om te bellen