Werkassist


Zwarteweg 110c 1431 VM Aalsmeer
0297 820 879 Klik om te bellen

Over Werkassist

Wij geloven dat goede HR professionals het verschil maken in organisaties. Zij zijn de professionals die tijd en aandacht geven aan het menselijk kapitaal van een bedrijf: de werknemers. Goede HR professionals dragen bij aan de betrokkenheid, tevredenheid en productiviteit van werknemers in een organisatie. Zij bewaken de administratieve HR processen, begeleiden veranderingsprocessen en geven strategisch HR advies aan het management en de directie. Onze HR professionals zijn inspirerend, bevlogen, ondernemend en (zelf)kritisch. Wij willen hier aan bijdragen door deze professionals naar de juiste functies en bedrijven (vast of interim) te begeleiden. Dat doen we door middel van bevlogen en persoonlijke HR bemiddeling.

Op het gebied van HR bemiddeling werken wij op verschillende manieren en bieden wij diverse dienstverleningen aan:

  • HR consultancy: wij bieden HR advies of -ondersteuning voor een (dag)deel per week of per maand. Wij kunnen een HR professional leveren die een specifiek HR project kan uitvoeren (op locatie of op afstand). Wij hebben vaste HR consultants in dienst die hiervoor ingezet kunnen worden.
  • HR interim: wij leveren tijdelijke HR professionals op detacheringsbasis (parttime of fulltime) die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor zwangerschapsvervanging of voor een bepaalde periode. Wij hebben een breed netwerk van HR professionals die een absolute meerwaarde zijn voor uw bedrijf.
  • Werving & Selectie: wij helpen graag met het zoeken naar vaste HR professionals voor uw organisatie. Wij kunnen het gehele werving & selectie proces uit handen nemen en onze expertise inzetten om een geschikte HR professional te vinden.

Foto's

Werkassist in het kort

Diensten

Coaching
Detachering
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Lager opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

Werkassist


Zwarteweg 110c 1431 VM Aalsmeer
0297 820 879 Klik om te bellen