Wierenga & De Graaf


Sophialaan 1 8911 AE Leeuwarden
058 303 13 46 Klik om te bellen

Persoonlijke Relatie en Humor
Vrijheid, Gelijkwaardigheid en Nieuwsgierigheid
Mensenwerk en de Perfecte Match

Over Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf: Uw Expert in Werving en Selectie in Friesland

Wierenga & De Graaf, gevestigd in het hart van Friesland, staat bekend als een vooraanstaand werving- en selectiebureau dat zich richt op het verbinden van talent met organisaties. Ons team, bestaande uit ervaren professionals Jan Wierenga en Leo de Graaf, heeft zich gewijd aan het vinden van de perfecte match tussen werkzoekenden en bedrijven.

Bij Wierenga & De Graaf begrijpen we dat de juiste personeelsmatch cruciaal is voor het succes van een organisatie. Dit begrip is de drijvende kracht achter onze passie voor het vak. Wij hebben onze carrières toegewijd aan het helpen van mensen en organisaties om hun potentieel te realiseren, wat ons heeft gebracht tot waar we nu zijn: een vertrouwde naam in de werving- en selectiebranche in Friesland.

Onze geschiedenis is er een van toewijding en groei. Opgericht door Jan Wierenga en Leo de Graaf, beiden met een rijke ervaring in leidinggevende en commerciële rollen binnen de uitzendbranche, is Wierenga & De Graaf ontstaan uit een gedeelde visie om een meer persoonlijke en effectieve benadering van werving en selectie te bieden. Door de jaren heen hebben we onze diensten uitgebreid en ons netwerk versterkt, steeds met het doel om zowel werkgevers als werkzoekenden optimaal te ondersteunen.

Klanten kunnen bij ons terecht voor een breed scala aan diensten, waaronder Werving & Selectie, RPO, Detachering en Interim-oplossingen, TMA assessments en Loopbaanadvies. Wij zijn er trots op dat we zowel bedrijven als individuen kunnen helpen bij hun zoektocht naar succes. Onze expertise strekt zich uit van het vinden van talent voor specifieke rollen tot het bieden van strategisch carrière-advies.

Wat Wierenga & De Graaf uniek maakt, is onze persoonlijke benadering. Wij geloven dat het maken van de perfecte match mensenwerk is. Daarom besteden we veel aandacht aan het begrijpen van de behoeften en ambities van zowel onze klanten als kandidaten. Deze aanpak, gecombineerd met onze diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en ons uitgebreide netwerk, stelt ons in staat om consequent succesvolle matches te realiseren.

Bij Wierenga & De Graaf zijn we meer dan alleen een werving- en selectiebureau; we zijn uw partner in succes. Of u nu op zoek bent naar uw volgende carrièrestap of het ideale talent voor uw organisatie, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van de weg. Bezoek ons in Leeuwarden of neem contact op via onze website www.wierenga-degraaf.nl om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Video

‘Het plaatsen van mensen is persoonlijk maatwerk. Daar ligt onze kracht.’

Foto's

Jan Wierenga
Leo de Graaf
Kantoor Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf in het kort

Diensten

Assessments
Detachering
Employer Branding
Executive search
Interim Management
Werving en selectie

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Certificeringen

World Class Work Place 2023 - 2024

Team

Onze locatie

Logo Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf

Wierenga & De Graaf


Sophialaan 1 8911 AE Leeuwarden
058 303 13 46 Klik om te bellen