WorkTalent


Winde 125 3892 HD Zeewolde
036-5225346 Klik om te bellen

Over WorkTalent

Werving & Selectie
Heeft u ook genoeg van de tientallen reacties op uw vacatures? Kost het uitzoeken en uiteindelijk vinden van de juiste kandidaat u ook teveel tijd en geld? Het uitbesteden van uw personeelsprobleem kan dan voor u een oplossing bieden. In een persoonlijk gesprek met u als werkgever maken wij een inventarisatie van uw wensen. Ons uitgangspunt is altijd de juiste kandidaat voor uw organisatie te vinden. Door dit traject uit handen te geven aan WorkTalent bespaart u tijd, kosten en langdurige sollicitatieprocedures.
Interim Recruitment


Sinds 2007 ben ik met WorkTalent actief als zelfstandig recruitment- en werving & selectie adviseur. Gespecialiseerd in interim recruitment en strategisch recruitment advies. Ik ben bekend met verschillende recruitment systemen zoals OTYS en Carerix. Daarbij beheers ik search- en interviewtechnieken optimaal. Ook voor het schrijven van wervende teksten voor websites en vacatures bent u bij WorkTalent aan het juiste adres. Of wilt u uw huidige sales- of recruitmentbeleid eens onder de loep nemen? Bent u benieuwd welke veranderingen meer rendement op kunnen leveren? WorkTalent analyseert en adviseert hierin.

Met mijn enthousiaste en doortastende werkwijze heb ik bewezen dat ik de juiste match weet te maken voor uw vacatures. Een professioneel verlengstuk van uw eigen P&O of recruitment afdeling. In voorgaande jaren heb ik ruime ervaring opgedaan als corporate recruiter in de arbeidsbemiddelingsbranche. Als werving en selectieadviseur ook andere vakdisciplines, zoals zakelijke dienstverlening, techniek en facilitaire dienstverlening. Hierbij vervulde ik vacatures op verschillende functieniveaus bij uiteenlopende organisaties in de profit- en nonprofit sector.

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Middelbaar opgeleiden

Onze locatie

WorkTalent


Winde 125 3892 HD Zeewolde
036-5225346 Klik om te bellen