Your Company bv


Bachstraat 15 1077 GE Amsterdam
0204714737 Klik om te bellen

Over Your Company bv

In de huidige markt maakt je personeel het verschil. Succesvolle medewerkers die het beter of anders doen. Die een gezonde dosis energie en drive hebben. Die uitblinken of boven het maaiveld durven uitsteken, zodat werkgevers weer kunnen bouwen en creatief kunnen ondernemen.

Your Company ondersteunt dit proces en blinkt al tien jaar uit. Your Company werft, selecteert, detacheert en bemiddelt professionals voor vaste en tijdelijke functies binnen de commerciële arbeidsbemiddeling en account- en salesmanagement breed. Hierbij richten wij ons op functies op midden- en hoger kader niveau met HBO/WO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied.

Commerciële arbeidsbemiddeling
Onze klanten kiezen voor Your Company omdat wij een zeer goed netwerk hebben binnen de branche. Dat netwerk hebben we in de afgelopen tien jaar zorgvuldig opgebouwd. Zowel op uitvoerings- als op managementniveau delen wij ons netwerk met kandidaten en opdrachtgevers.

Account- en salesmanagement
Your Company is succesvol in het vinden van onderscheidende kandidaten met een krachtige salesdrive. In de huidige markt ligt de focus op actieve, commercieel gedreven kandidaten die naast het uitbouwen van klantrelaties excelleren in het opbouwen van nieuwe klantrelaties. Kandidaten die op zoek gaan naar nieuwe wegen om de klant in het hart te raken en op een natuurlijke wijze een relatie op te bouwen.

In onze startjaren was onze focus voornamelijk gericht op klanten binnen de zakelijke dienstverlening. Later hebben wij onze activiteiten verder uitgebouwd naar productgerichte organisaties.

Opleidingsniveaus

Hoger opgeleiden
Wetenschappelijk opgeleiden

Onze locatie

Your Company bv


Bachstraat 15 1077 GE Amsterdam
0204714737 Klik om te bellen